Kampeer winkel camping stoelen

Van de week hebben we na lang wachten eindelijk een bezoek kunnen brengen aan de kampeerwinkel. Dit stond al langer op mijn to-do lijstje, maar kwam er steeds niet van. Het wordt ook moeilijk met 4 kinderen, als je overal met zo min mogelijk mensen naar toe moet komen. De kids zijn nog niet in een leeftijd dat ze alleen thuis kunnen blijven, en ja, we wilden toch wel graag samen naar die winkel.

We wilden kijken voor campingstoelen. Van die opvouwbare, 5 standen stoelen, of hoeveel standen er ook op zo’n stoel zitten. Die hoeveelheid aan standen gebruik je toch nooit, hoogstens helemaal plat en 1 standje lager dan kaars rechtop. Dat zijn denk ik de standen die zo’n beetje iedereen gebruikt, maar hé, er zitten een hoop mogelijkheden op. Dat is een beetje hetzelfde met hoeveel versnellingen een fiets heeft, ook altijd veel meer dan je daadwerkelijk gebruikt. We willen vaak meer opties, meer mogelijkheden, maar zijn in het gebruik ervan dan weer heel simpel. Puntje bij paaltje hebben we al die opties eigenlijk niet nodig. Maar goed, die stoelen dus.

Daarvoor wilden we uiteraard graag samen kijken. Manlief heeft nu eenmaal een ander postuur en andere wensen dan ikzelf. We moesten de kids dus tijdelijk ergens anders onderbrengen om op ons gemakje de kampeerwinkel door te kunnen gaan. En zonder onderbreking van kids, te overleggen over welke stoelen het moesten worden. Heerlijk trouwens, die rust, zodat je jezelf nog eens hoort denken!
We twijfelden uiteindelijk tussen 2 stoelen, dus manlief op zoek naar hulp. Terwijl hij naarstig op zoek was, werd mij die hulp vanuit het niets geboden door een medewerker van de zaak. Dus hem alvast wat vragen gesteld en ondertussen manlief aan het wenken, dat hij terug moest komen.

 De kwaliteit van de stoelen bleek nagenoeg hetzelfde, de ene mogelijk iets beter, maar ze waren beide niet geschikt om langdurig buiten te hebben staan (lees in de regen). Wij gebruiken de campingstoelen ook in de tuin, omdat we die veel lekkerder vinden zitten dan van die harde tuinstoelen. Na even beraad, waren we er toch uit dat comfort belangrijker was en we er dan maar voor moeten zorgen dat de stoelen elke avond netjes opgeborgen worden. Dat wordt alleen nog ruimte maken in de schuur…

 Onze keuze viel uiteindelijk op de duurdere stoel, waar natuurlijk geen korting op zat. Hoe kan het ook anders. Op de andere stoelen zat 25% korting op de 2e stoel en we wilden er 6 kopen, dus dat zou dan toch mooi meegenomen zijn. Manlief was zo vrij om te vragen of er nog korting gegeven kon worden op de duurdere stoel, omdat we er toch 6 zouden afnemen. Ik hou er niet van om korting te vragen, maar heb inmiddels wel geleerd dat dit redelijk normaal is en vond het stoer dat manlief een poging waagde. De medewerker moest het even navragen en kwam terug met dat hij in totaal 30 euro korting kon geven. Geen wereldbedrag, maar hé, als manlief het niet gevraagd had, hadden we niets gehad. Dus daar waren we toch blij mee. Het totaal zou daarmee uitkomen op 630 euro. Veel geld, maar we waren bereid het te betalen om er zo jaren mee vooruit te kunnen.

 Bij de kassa aangekomen, werden de stoelen gescand en wat bleek: er was een actie van 2 stoelen voor 150 euro! Dat keer 3, betekende dat we maar 450 euro hoefden te betalen. Wij waren blij verrast en ik dacht, hup meenemen die handel. Manlief echter dacht, ja maar die korting van 30 euro is ons ook beloofd, dus die willen we ook hebben. De kassière belde even met de afdeling en eind goed al goed, die 30 euro ging er ook nog eens vanaf. Het totaal werd dus 420 euro. Wat waren we blij! We hadden in eerste instantie 400 euro als budget (dit hadden we gekregen voor ons huwelijksjubileum), maar omdat we 6 stoelen wilden en dit niet binnen het budget leek te passen hadden we bedacht zelf geld bij te leggen. Nou, dat was in dit geval dus maar 20 euro. Hier gaan wij nog jaren van genieten!!

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk de blogs per categorie
Hi!

Wat leuk dat je mijn blog leest!

Ben je benieuwd wie dit schrijft?
Bij ‘over mij’, kun je kennis met mij maken.

Graag leer ik jou als lezer ook kennen. Laat daarom gerust een berichtje achter, dat vind ik leuk!

Je kunt hieronder zoeken op onderwerp of kijken bij de tags om te zien of er over jouw onderwerp al iets is geschreven.

Ook kun je door je e-mailadres achter te laten, op de hoogte gehouden worden van nieuwe posts of dit blog volgen op Pinterest.

Hopelijk ‘zie’ ik je hier vaker!

Joelle

Volgen via Bloglovin’?
Follow
Volgen op Pinterest?
Archieven