Week boodschappen gezin

De weekboodschappen zijn weer binnen. Dinsdag ben ik naar de supermarkt geweest. Voorheen lieten we de boodschappen bezorgen, maar omdat het in deze tijden bijna onmogelijk was om een tijdsslot te reserveren bij de online supermarkt doen we het inmiddels alweer een paar maanden zelf. Stiekem vind ik dat helemaal niet erg, boodschappen doen vind ik leuk en enigszins ontspannen. Ik hou ervan om prijzen te vergelijken en ben best wel prijsbewust.

Dit zijn de boodschappen van deze week, het is uiteraard een hele lijst aangezien ons gezin uit 6 personen bestaat.

Weekboodschappen

Bij het uittypen van al deze boodschappen, viel mij op dat we vooral geld uitgeven aan de basis: Brood, zuivel & fruit. Dit was een bedrag van 32,78, ongeveer 1/3 van het totaal. Ook hebben we deze boodschappen voor bijna 20 euro vlees gekocht, waarvan het meeste weer in de vriezer gaat om de voorraad aan te vullen. De groenten vertegenwoordigden maar een heel klein aandeel, 5 euro, maar dat heeft ermee te maken dat we deze keer vooral groenten opmaken die we al in huis hebben. 

Onder aan de streep ben ik blij met wat we totaal kwijt waren voor deze weekboodschappen. Met een boodschappen budget van €500 per maand, blijf ik met rond de €100 per keer daar mooi binnen.


In mijn volgende blogpost, kunnen jullie het weekmenu vinden dat hoort bij deze weekboodschappen. Uiteraard gebruik ik daarvoor ook ingrediënten die we al in huis hadden. Ben je benieuwd geworden? Lees dan hier ons weekmenu.

Categories:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk de blogs per categorie
Hi!

Wat leuk dat je mijn blog leest!

Ben je benieuwd wie dit schrijft?
Bij ‘over mij’, kun je kennis met mij maken.

Graag leer ik jou als lezer ook kennen. Laat daarom gerust een berichtje achter, dat vind ik leuk!

Je kunt hieronder zoeken op onderwerp of kijken bij de tags om te zien of er over jouw onderwerp al iets is geschreven.

Ook kun je door je e-mailadres achter te laten, op de hoogte gehouden worden van nieuwe posts of dit blog volgen op Pinterest.

Hopelijk ‘zie’ ik je hier vaker!

Joelle

Volgen via Bloglovin’?
Follow
Volgen op Pinterest?
Archieven